منتديات روح الفن
موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق 15751604157815871580161
منتديات روح الفن
موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق 15751604157815871580161
منتديات روح الفن
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى روح الفن يرحب بالسادة الزوار
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتديات روح الفن ترحب بالساده الزوار يعلن المنتدى عن فرصة الاشراف

 

 موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الجاسر
صاحب الموقع
صاحب الموقع



الدولة : egypt
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 1969
تاريخ التسجيل : 09/09/2010
العمر : 39
الموقع : روح الفن

روح الفن
احترام قوانين المنتدي: 100

موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق   موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق Icon_minitimeالخميس سبتمبر 23, 2010 1:08 pm

انا حبيت ااقدم ليكم موسوعه [/size]

وان شاء الله كل يوم هتكون فى وصفات جديده

سهله خالص بأذن الله

علشان نعلم المبتدئين الطبخ

انا مش محترفه على فكرة :)

بس الى حد كبير الحمد لله بطبخ كويس

تعالوا نبتدى اول درس

1\ الارز بالشعيريه

المقادير:

كوب ارز

ربع كوب شعيريه

كوب ماء

معلقة سمنة او زيت

الطريقة:[/size]

نجيب السمنة او الزيت ونسخنهم وبعدين نحط بعدها الشعيريه لحد مالونها يبقى ذهبى وبعدين نحط عليهم المياه لحد ماتغلى وبعدين نحط عليهم الرز واول ماالمياه تغلى والميه تقل على وش الرز نوطى خالص النار علشان يتردد

وبس

\ الارز الابيض "ارز السمك المشوى"

المقادير:

ا كوب ارض ابيض
1 كوب ماء
معلقة صغيرة ممسوحة ملح
2 معلقة زيت

الطريقه:

نسخن الزيت فى الحله

نضيف المياه على الزيت بعد ماسخن ......ونحط عليه الملح ونسيبه يغلى.....ونكون غسلنا الرز ....وصفيناه....ونضيف الرز للمياه بعد ماتغلى واول ماالرز يشرب المياه نوطى عليه النار يتردد لحد مايستوى


وبالهنا والشفا
[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ro7elfan.mam9.com
 
موسوعتى لتعليم الطبخ للمبتدئين بأسهل الطرق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات روح الفن :: منتدي الاسرة والطفل :: مطبخ المرأة العربية-
انتقل الى: