موضوع: طبخات مطبخ حواء طبخ الاكلات والاطباق الجمعة سبتمبر 17, 2010 8:02 am
<blockquote>
المقادير
كيلو سمك بلطى بهارات(كمون وكزبرةناشفة) 2كيس فيجينار حار كوب دقيق
الطريقة
نغسل السمك كويس بالملح والمية نمسك السمكة ونتفتحها من عند السلسة (يعنى من فوق) ونظفها كويس نجيب الفيجتار والدقيق ومحطهم على بعض ونجيب السمك ونتبلة فيهم وبعدين نحطة فى الزيت وبعد القلى نرش عليهم الكسبرة الناشفة وشوية ملح صغيرين وبالهنا والشفا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]